Spring til indhold

Beskrivelse af HTC Erhverv

Området

Bliv en del af det attraktive forretningsmiljø ved den nyopførte bydel i Høje Taastrup C, som samlet kommer til at bestå af 4.000 nye borgere og 4.000 nye medarbejdere i de virksomheder, som flytter til den nyopførte bydel – herunder kontorer, detailhandel, café/restaurant og meget mere i flere DNGB certificerede byggerier!

De nyopførte og fleksible lejemål har moderne faciliteter, design og højt til loft, hvor flere af dem er velegnet som café, restaurant, butik eller andet publikumsorienteret serviceerhverv.

Lejemålene er beliggende langs den grønne kile, med verdens længste skaterbane der åbnede den 31. oktober 2022. Lejemålene er synlige fra storcenteret CITY2, som giver en god strøm af besøgende til området af både lokale og langt rejsende. CITY2 sørger også for gode parkeringsmuligheder for de besøgende.

Høje Taastrup St. er kun en kort gåtur fra området, så folk via offentlig transport også let kan komme til HTC.

Nybyggede erhvervslejemål i hjertet af byen

Lejemålene er velegnet til café, restaurant, detail eller publikumsorienteret serviceerhverv som eksempelvis frisør, ejendomsmægler, motionscenter, læge etc. Flere lejemål har en flot vinduesfacade og et udenomsareal til fx spisepladser eller udstilling.